NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!

SORBETTO COTOGNATA

180,00 kn

Hidratantni booster

Oduševljavajuće lagana i intenzivno hidratantna formula u obliku voćnog sorbeta s dunjom. Prirodni gel dunje daje proizvodu izrazito nježnu ovlažujuću teksturu koja se topi u dodiru sa žednom kožom, oslobađajući intenzivno hidratantan nalet svježine koji pojačava i održava razinu hidratacije kože bez osjećaja težine.

 

Tvrdnje i djelovanje

Oduševljavajuća tekstura voćnog sorbeta koja se topi na dodir

Vrlo lagana formula se trenutno upija u žednu kožu te intenzivno hidratizira

Za iznimnu glatkoću i podatnost, odlična podloga za šminku

Sastojci

Plod dunje, Dunja (Cydonia oblonga Mill.) je biljka porodice ruža poznata po aromatičnim plodovima bogatima vitaminom C i kompleksnim šećerima, iz kojih se spravlja tradicionalna Kontonjata, slatki žele od dunja. Inspiriran ovom tradicionalnom poslasticom nastao je Kontonjata sorbet, kozmetička poslastica za lice koja koristi iste ove prirodne blagodati ploda dunje za vrhunsku hidrataciju i njegu kože.

Arbotega Dubrovnik

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu Arbotega proizvoda, podržavajući rad destilerije u Imotici, u vlasništvu lokalne obitelji. Arbotega potiče prikupljanje i obradu ljekovitoga bilja, pokazujući socijalnu odgovornost. Nakon stroge kontrole u vrhunskim laboratorijima samo se najbolje sirovine ugrađuju u konačne proizvode.

Pogledaj sve proizvode

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju