NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!

ROYAL EVERLASTING

240,00 kn

Bogata anti-age noćna krema

Intenzivno regenerativna krema s inovativnim kompleksom dragocjenih prirodnih anti-age sastojaka: matičn mliječi i eteričnog ulja smilja, uz dodatak fragmentiranog i nativnog hijalurona te vitamina E. Bogata noćna njega za smanjivanje vidljivosti plitkih i dubokih bora s instant efektom punoće, poboljšanog tonusa i svilenkaste glatkoće.

 

Tvrdnje i djelovanje

Vrhunski prirodni anti-age sastojci

Intenzivna njega

Smanjuje vidljivost bora

Instant efekt punoće, poboljšanog tonusa i svilenkaste glatkoće

Sastojci

Matična mliječ, Smilje, 2 vrste hijaluronske kiseline, Vitamin E, Matična mliječ je poznata kao kraljica pčelinjih proizvoda. Hrana je za sve mlade pčele, a samo matica pčela ima povlasticu hraniti se njome i u odrasloj dobi. Dobivanje matične mliječi je mukotrpno i radi se ručno, što ju čini skupocjenim sastojkom. Sastavom je vrlo bogata hranjivim i bioaktivnim komponentama, uključujući masnu kiselinu 10-HDA, koja nije pronađena nigdje drugdje u prirodi te ima dokazano svojstvo stimulacije kolagena, inhibira degradaciju staničnog matriksa i obnavlja kožnu barijeru. Zbog ovoga matična mliječ i je kraljica anti-aging sastojaka.

Arbotega Dubrovnik

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu Arbotega proizvoda, podržavajući rad destilerije u Imotici, u vlasništvu lokalne obitelji. Arbotega potiče prikupljanje i obradu ljekovitoga bilja, pokazujući socijalnu odgovornost. Nakon stroge kontrole u vrhunskim laboratorijima samo se najbolje sirovine ugrađuju u konačne proizvode.

Pogledaj sve proizvode

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju