NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!

MANTALA MIST

200,00 kn

4 u 1 vodica u spreju za lice i tijelo

Mantala mist vodica za lice i tijelo je ultimativni osvježavajući koktel vitamina, minerala i antioksidansa organskog crnog grožđa sa slasnim mirisom ljeta. Ovaj multifunkcionalni 4 u 1 proizvod za dehidriranu kožu pruža hidrataciju i antioksidativnu zaštitu licu, kosi i tijelu, osjećaj trenutnog olakšanja od ljetnih vrućina, te fiksira šminku.

 

Djelovanje

S vodicom organskog crnog grožđa

Bogata antioksidansima

Hidratizira i njeguje

Daje olakšanje od ljetnih vrućina

Fiksira šminku

Sastojci

Vodica organskog crnog grožđa, Grožđe je plod vinove loze, (Vitis vinifera, L.), autohtone mediteranske biljke tisućljetne povijesti. Jedna od njegovih tradicionalnih primjena je u Mantali, slatkom specijalitetu juga Hrvatske i inspiraciji za Mantala mist. Kao i Mantala mist, originalna Mantala priprema se od crnog grožđa. Kao autohtona mediteranska biljka, vinova loza je savršeno prilagođena ljetnoj žegi i visokoj izloženosti sunčevim zrakama. Zanimljivo je da je crno grožđe u odnosu na bijelo grožđe puno bogatije blagotvornim aktivnim sastojcima, od kojih je najcjenjeniji resveratrol zbog anti-aging svojstava. Iz ovih razloga, crno grožđe je idealan sastojak za olakšavanje ljetnih vrućina i obnovu statusa hidratacije kože, a također se tradicionalno smatra simbolom dugovječnosti i zdravlja.

Arbotega Dubrovnik

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu Arbotega proizvoda, podržavajući rad destilerije u Imotici, u vlasništvu lokalne obitelji. Arbotega potiče prikupljanje i obradu ljekovitoga bilja, pokazujući socijalnu odgovornost. Nakon stroge kontrole u vrhunskim laboratorijima samo se najbolje sirovine ugrađuju u konačne proizvode.

Pogledaj sve proizvode

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju