NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!
Akcija

HRANJIVO ULJE ZA KOSU

83,93 kn

Hranjivo ulje za kosu, obogaćeno uljem argana, makadamije, lana i mrkve te vitaminom E.

Hranjivo ulje za kosu, obogaćeno uljem argana, makadamije, lana i mrkve te vitaminom E. Lagane je i svilenkaste teksture, olakšava raščešljavanje, a dodatno ne otežava kosu. Kosu intenzivno hrani, čineći je sjajnom i mekom poput svile.

Kako koristiti?

Ulje nakon pranja nanesite na vlažnu kosu te ga blago umasirajte u vrhove (ili duž cijele vlasi, ako je kosa oštećena, suha i ispucala). Ne ispirite! Dodatno skraćuje vrijeme sušenja kose jer je čini "rahlijom". Za postizanje vrhunskog sjaja, ulje možete nanositi i na suhu kosu.

Sastojci

Arganovo ulje – Bogato oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose. Kosa postaje čvršća, sjajnija i punija.

Makadamija ulje – Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline te omega-3 i omega-6. Nježno premašćuje kosu, hrani ju i njeguje.

Ulje sjemenki Lana – Efikasno restrukturira oštećenu vlas, obnavlja elastičnost i stvara fini zaštitni film na kosi.

Ulje sjemenki Mrkve - dolazi iz biljke Daucus carota te kosu osnažuje vitaminima A, B1, C i B12, a može prevenirati i pojavu prhuti jer ima i blago antimikrobno djelovanje.

Vitamin E – sadrži antioksidanse i zacijeljujuća svojstva koja su idealna za tretman oštećene kose. Stimulira rast kose te ju čini sjajnom od korijena do vrhova.

La Croa

Inovativni brand La Croa zamišljen je kao kozmetika koja pomno biranim, prirodnim sastojcima tradicionalne, ali i moderne kozmetologije, štiti, njeguje i regenerira kosu i kožu.

Pogledaj sve proizvode

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju