NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!

DAILY MINT

59,90 kn

Pasta za svakodnevnu uporabu namijenjena je borbi protiv plaka, jača zubnu caklinu i obnavlja oštećenja.

Pasta za svakodnevnu uporabu namijenjena je borbi protiv plaka, jača zubnu caklinu i obnavlja oštećenja uzrokovana bakterijskim kiselinama te time pomaže u sprječavanju karijesa. Ujedno ima blagotvorno djelovanje na desni i sluznicu usta.

Obogaćena je uljima komorača, grejpa i paprene metvice uz dodatak ekstrakta lista kadulje za jutarnju i večernju njegu usta.

Grejp je bogat izvor minerala i vitamina, posebno vitamina C važnog za sluznicu usta, ima smirujuće djelovanje i snaži imunitet. Kadulja ima poznato i snažno protuupalno djelovanje i upotrebljava se za smirivanje upala i oteklina desni. Uz protubakterijsko ima i protugljivično djelovanje te se upotrebljava i za liječenje afti te smanjuje krvarenje desni, dok komorač djeluje blago protuupalno i uklanja neugodan zadah iz usta.

Kako koristiti?

Svakodnevno pranje zuba, ujutro i navečer, znatno smanjuje učestalost karijesa i sprječava brojne tegobe u budućnosti. Zube treba prati barem 3 minute sa svih strana kako bi se sve plohe oprale i spriječio nastanak karijesa. Pasta ima znanstveno potvrđen antimikrobni učinak protiv karijesa i parodontne bolesti.

Sastojci

Aktivni sastojci: komorač, grejp, paprena metvica, kadulja, fluor

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju