NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!

BLACK 4 WHITE

74,90 kn

Potpuno prirodna zubna pasta s aktivnim ugljenom obogaćena uljima slatke naranče, komorača i paprene metvice.

Potpuno prirodna zubna pasta s aktivnim ugljenom obogaćena uljima slatke naranče, komorača i paprene metvice. Namijenjena je za svakodnevno pranje zuba i njegu usne šupljine te zubima daje bjelji izgled. Ne sadržava fluoride.

Pasta je elegantne crne boje zbog aktivnog ugljena koji karakterizira velika specifična površina, koji na prirodan način odstranjuje naslage sa zuba i nježno ih polira. Zahvaljujući tome zubi izgledaju bjelji. Ne oštećuje površinu zuba jer aktivni ugljen djeluje blago na caklinu. Ujedno uklanja toksine oko zuba te sprječava nastanak zubnih naslaga i karijesa.

Uporaba aktivnog ugljena najprirodniji je i najnježniji način vraćanja zubima njihove prirodne bjeline, a ujedno i uklanja prve tragove zubnog kamenca.

Kako koristiti?

Svakodnevno pranje zuba, ujutro i navečer, znatno smanjuje učestalost karijesa i sprječava brojne tegobe u budućnosti. Zube treba prati barem 3 minute sa svih strana kako bi se sve plohe oprale i spriječio nastanak karijesa. Pasta ima znanstveno potvrđen antimikrobni učinak protiv karijesa i parodontne bolesti.

Sastojci

Aktivni sastojci: aktivni ugljen, naranča, komorač, paprena metvica

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju