ANTI-AGING BODY LOTION

164,00 kn

Anti-age losion za tijelo pravi je eliksir mladosti koji pomaže očuvati elastičnost i vitalnost vašeg tijela.

Njegovanje lica samo je prvi korak u borbi s godinama, a znakove starenja će neumoljivo otkriti stanje dekoltea, koljena, laktova, ruku, pa i sam izgled kose.
Neki dijelovi tijela stare brže od ostalih i odaju godine, a taj proces možete usporiti korištenje anti-age losiona za tijelo s kolagenom.
Riječ je o važnoj komponenti koja pridonosi elastičnosti i sposobnosti smanjenja finih linija i bora. Kolagen je neophodan za učvršćivanje obješene kože, a pomaže i u izjednačavanju njenog tonusa.


Anti-age losion za tijelo pravi je eliksir mladosti koji pomaže očuvati elastičnost i vitalnost vašeg tijela. S godinama se kolagen i elastin, dva proteina ključna za elastičnost kože, suočavaju s različitim preprekama koje potiču njihovu dezintegraciju.
Ovaj losion sadrži najvažnije sastojke za očuvanje elastičnosti kože kao što su: hijaluronska kiselina, karite maslac, ulje argana i macadamije, organska aloe vera i ulje jojobe.

Kako koristiti?

Nakon apliciranja losiona pustite da se upije prije nego se odjenete.

Sastojci

Hijaluronska kiselina
Karite maslac
Organska aloa vera
Ulje argana i macadamije

Organic4us

Vjerujemo da je priroda najbolji izumitelj onoga što se događa na vašoj koži, a ono što priroda ne poznaje, koristimo najnovije znanosti. To radimo kombinirajući najbolje od znanosti s kliničkim razumijevanjem zdravlja kože i jedinstvenih prednosti prirodnih bioaktivnih sastojaka iz europskih izvora.

Pogledaj sve proizvode

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju