NOVO! Naruči i pokupi na prodajnim mjestima besplatno!

ADRIATIC PEARLS

700,00 kn

Iluminirajući serum za lice

Sinergija prirodnih mediteranskih sastojaka i bisernastog luksuza koja naglašava ljepotu i ženstvenost: biseri, esencijalni morski minerali i inovativni ekstrakt autohtonog mediteranskog rogača s klinički dokazanom djelotvornošću u povećanju luminoznosti i hidrataciji na staničnoj razini. Pruža trenutni efekt zdrave, nježne luminoznosti pod svjetlom sunca ili reflektora, koji vraća život svim tipovima kože, a posebno koži koja djeluje umorno i sivo, te također iluminira tamne krugove okoloočnog područja.

 

Djelovanje

Za luminoznost i zdravi sjaj kože

Napredna stanična hidratacija i remineralizacija

Sastojci

Ekstrakt bisera, Esencijalni minerali mora, Ekstrakt rogača, Biseri su simbol bogatstva, mora i savršenstva ženstvene ljepote. Sastoje se primarno od kalcija, a minerali mora od natrija i magnezija. Sjedinjeni su iluminirajućem serumu Biser Jadrana kao idealni balans esencijalnih minerala morskog podrijetla za remineralizaciju stanica kože. Ekstrakt rogača je komponenta seruma koja simbolizira morsku obalu. Pradomovina rogača (Ceratonia siliqua, L.) je mediteranska regija. Ova drevna biljka cijenjena je od davnina zbog hranjivosti svojih plodova. Naziva se još i „kruh svetog Ivana“ jer se po predaji Ivan Krstitelj hranio njom dok je živio u divljini. U suprotnosti s njezinom bogatom poviješću, tek nedavno je prepoznata i njezina iznimna kozmetička vrijednost.

Arbotega Dubrovnik

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu Arbotega proizvoda, podržavajući rad destilerije u Imotici, u vlasništvu lokalne obitelji. Arbotega potiče prikupljanje i obradu ljekovitoga bilja, pokazujući socijalnu odgovornost. Nakon stroge kontrole u vrhunskim laboratorijima samo se najbolje sirovine ugrađuju u konačne proizvode.

Pogledaj sve proizvode

Recenzije

Trenutno nisu dostupne recenzije za ovaj proizvod

Napiši recenziju